lazyload

Verras toog en terras

Laat uw gasten ontdekken en genieten van onze uitgebreide line-up die uitblinkt in consistentie en karakter. De kwaliteit en toegankelijkheid van ons bier wordt visueel omlijst door in het oog springend artwork. Van unieke vilten en tafelkaarten tot taplens en ruiter: Ons nieuwe gezicht is opvallend, herkenbaar en uitzonderlijk.

tabletents

Ton sur ton

Serveer onze bier volledig in stijl. Onze rijke uitstraling biedt uw gasten een complete en bijzondere bierbeleving. Om onze bieren te laten schitteren en het podium te geven dat zij verdienen, hebben ze elk hun eigen kleurrijke promomaterialen.

Instagram post - 39compositie-voorbeeld (2)

Downloads

Zelf aan de slag met onze stijl? Neem een kijkje in ons openbare stijlboek. Hier vind je ook alle downloads die je nodig hebt.

Downloads
Horeca glas Schaduw glas

Sprankelend

Het juiste bier in het juiste glas. Dat zorgt voor de beste bierbeleving aan tafel. Onze passende glazen bieden wij aan in drie maten: 33cl, 25 cl en 15cl. Op alle variaties staat onze krab fier voorop en ons motto “Bier in Balans” achter. Wil jij ons bier ook in de juiste jas serveren? Neem dan gerust even contact met ons op en wij regelen het nodige!

Bier in de breedte

Onze veelzijdige line-up bedient iedere dorst en biedt voor elke gelegenheid een passend karakter. Een divers palet in smaak en uitstraling, maar gelijk in overtuiging.

  • zeezuiper fles-klein
  • dullegriet fles-klein
  • strandgaper fles-klein
  • lammegoedzak fles-klein
  • witheer fles-klein
Schelde box

Vraag een gratis kennismakingsbox aan

Voor zowel retail als horeca bieden wij een kennismakingsbox aan die we aanpassen op uw specifieke wens. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend en laat u ons bier en hun uitstraling ontdekken.

Aanvragen
scheldebrouwerij-familie

Wij staan voor u klaar!

Vol ambitie en gedreven door onze liefde voor bier in perfecte balans. Wij zijn klaar om te knallen. U ook?