lazyload

Meer uitstraling, dezelfde smaak

Onze bieren prikkelen, zijn eerlijk over hun karakter en komen deze beloftes na. Met de bieren van Scheldebrouwerij haalt men een flinke dosis uitstraling en smaakgarantie in huis. Al jaren staan wij bekend om onze consistente kwaliteit en vriendelijke prijzen. Nu schakelen we nog een versnelling bij en gunnen het oog ook een feestje. Kleurrijk artwork passend bij het profiel én de naam van de bieren. Geleverd in dozen van 12 flessen (33cl).

Frame 37schelde-voorbeeld (2)

No-nonsense

Heldere communicatie. Daar houden wij van. Onze bieren schitteren in hun kleurrijke uitstraling, maar doen geen concessies op kwaliteit en duidelijkheid. De markante etiketten communiceren zonder poespas en zoekplaatjes wat uw klanten kunnen verwachten. Wat je leest is wat je krijgt!

Scheldebrouwerij_75cl_ZZ_LG_DG_2022september_0004

Een kleinigheidje met een groot karakter

Een aantal van onze bieren is ook beschikbaar in grote flessen. Een ideaal en sprekend cadeau voor talloze feestelijkheden waar je nét wat meer wilt geven dan iets traditioneels. Succes gegarandeerd!

Scheldebrouwerij Bier in Balans Box: 4x33cl + glas

GIFTS

Evenveel succes met onze luxe Giftbox, gevuld met klassiek Belgisch stijlen én een limited edition. Vergezeld door een schitterend glas, verpakt in een stijlvolle box van stevig karton en voorzien van sfeer en informatie op de achterzijde.

En wat te denken van onze nieuwste aanwinst: Proost op het leven! Een feestelijke 4-pack geheel in stijl van onze Lamme Goedzak die weet hoe je het leven moet vieren.

Proost op het leven!
Instagram post - 34compositie-voorbeeld

Downloads

Zelf aan de slag met onze stijl? Neem een kijkje in ons openbare stijlboek. Hier vind je alle informatie en downloads die je nodig hebt.

Downloads

Onverzettelijk in kwaliteit en karakter

Maar nog altijd even vriendelijk voor de kassa. Ook dat is één van de pijlers van Scheldebrouwerij. Als craft brouwers van het eerste uur geloven wij standvastig in een eerlijke prijs voor een eerlijk product. De mogelijkheden om onze bieren te laten schitteren in uw zaak zijn opvallend en uitgebreid.

  • zeezuiper fles-klein
  • dullegriet fles-klein
  • strandgaper fles-klein
  • lammegoedzak fles-klein
  • witheer fles-klein
Schelde box

Vraag een gratis kennismakingsbox aan

Voor zowel retail als horeca bieden wij een kennismakingsbox aan die we aanpassen op uw specifieke wens. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend en laat u ons bier en hun uitstraling ontdekken.

Aanvragen
scheldebrouwerij-familie

Wij staan voor u klaar!

Vol ambitie en gedreven door onze liefde voor bier in perfecte balans. Wij zijn klaar om te knallen. U ook?