lazyload

Meer uitstraling, dezelfde smaak

Onze bieren prikkelen, zijn eerlijk over hun karakter en komen deze beloftes na. Met de bieren van Scheldebrouwerij haalt men een flinke dosis uitstraling en smaakgarantie in huis. Al jaren staan wij bekend om onze consistente kwaliteit en vriendelijke prijzen. Nu schakelen we nog een versnelling bij en gunnen het oog ook een feestje. Kleurrijk artwork passend bij het profiel én de naam van de bieren. Vanaf heden geleverd in dozen van 12 flessen (33cl).

Frame 37schelde-voorbeeld (2)

No-nonsense

Heldere communicatie. Daar houden wij van. Onze bieren schitteren in hun kleurrijke uitstraling, maar doen geen concessies op kwaliteit en duidelijkheid. De markante etiketten communiceren zonder poespas en zoekplaatjes wat uw klanten kunnen verwachten. Wat je leest is wat je krijgt!

Scheldebrouwerij_75cl_ZZ_LG_DG_2022september_0004

Een kleinigheidje met een groot karakter

Een aantal van onze bieren is ook beschikbaar in grote flessen. Een ideaal en sprekend cadeau voor talloze feestelijkheden waar je nét wat meer wilt geven dan iets traditioneels. Succes gegarandeerd! Net als met onze luxe Giftbox, gevuld met klassiek Belgisch stijlen én de beste golden ale ter wereld. Vergezeld door een schitterend degustatieglas en verpakt in een stijlvolle, zeer stabiele box van stevig karton.

SCHELDE_Giftbox 4+glas kopie
SB-Display-site copy

Display

Wij geven onze bieren een podium met deze display. De display wordt geleverd met bijpassende vormen voor al onze bieren zodat je deze het jaar rond in stijl kunt tentoonstellen.

Vouwinstructie
Instagram post - 34compositie-voorbeeld

Downloads

Zelf aan de slag met onze stijl? Neem een kijkje in ons openbare stijlboek. Hier vind je alle informatie en downloads die je nodig hebt.

Downloads

Onverzettelijk in kwaliteit en karakter

Maar nog altijd even vriendelijk voor de kassa. Ook dat is één van de pijlers van Scheldebrouwerij. Als craft brouwers van het eerste uur geloven wij standvastig in een eerlijke prijs voor een eerlijk product, óók met een nieuwe jas. De mogelijkheden om onze bieren te laten schitteren in uw zaak zijn opvallend en uitgebreid.

  • zeezuiper fles-klein
  • dullegriet fles-klein
  • strandgaper fles-klein
  • lammegoedzak fles-klein
  • witheer fles-klein
Schelde box

Vraag een gratis kennismakingsbox aan

Voor zowel retail als horeca bieden wij een kennismakingsbox aan die we aanpassen op uw specifieke wens. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend en laat u ons bier en hun uitstraling ontdekken.

Aanvragen
scheldebrouwerij-familie

Wij staan voor u klaar!

Onze passie voor bier in perfecte balans met onze ambitie voor de brouwerij. Wij zijn klaar om te knallen. U ook?